Zo ontvang je leuke felicitaties bij je alcoholvrije mijlpalen!

Hallo beste (hopelijk) gebruikers van de nieuwe Alcoholvrijheid-app. Hierbij even een handige tip, want sinds de nieuwste update van de app is het namelijk mogelijk om automatisch leuke felicitaties te ontvangen op het moment dat je bijvoorbeeld een maand niet hebt gedronken, je 100 euro hebt bespaard of je de inhoud van een complete badkuip aan drank hebt laten staan (echt)! Ook als je weken niet in de app bent geweest, zal je toch een opbeurend berichtje ontvangen om je te helpen herinneren hoe lekker je wel niet bezig bent. Hoe leuk is dat?!

Bij nieuwe gebruikers van deze app worden deze notificaties automatisch aangezet en ingepland, maar voor jullie als gebruikers van het eerste uur moet daar wel nog een kleine handeling voor gebeuren. Het is gelukkig niet veel, maar toch.

In het zijmenu zie je na de update van vandaag als het goed is deze schakelaar:

Op het moment dat je die een keer uit en aan zet zal je voortaan automatisch deze berichtjes ontvangen. Hopelijk helpen die je er straks doorheen en motiveren ze je om in elk geval nog nét even wat langer geen alcohol te drinken zodat je die volgende mijlpaal vrij kunt spelen.

Ik zou zeggen: ga ervoor en veel succes (en plezier) met stoppen!

Leave a Reply