Voordelen van stoppen: je kan altijd met de auto naar feestjes!

Voor iedereen met een rijbewijs is dit toch echt ongetwijfeld een van de grootste voordelen van stoppen met alcohol. Het feit dat je gewoon al-tijd, dag en nacht, zonder planning in de auto kunt stappen als dat nodig is, opent gewoon een wereld die je voorheen gek genoeg voor jezelf gesloten hield. Want los van het feit dat het ook gewoon veilig is om op ieder moment bijvoorbeeld naar de EHBO te kunnen rijden als er een ongelukje in huis gebeurt, kan je dus ook ineens zomaar met de auto naar alle feestjes (als die er waren uiteraard, stupid corona… ) En dat biedt ongekende mogelijkheden!

Wat dacht je bijvoorbeeld van die bruiloft van je beste vrienden op een unieke locatie ergens drie provincies achteraf? Of van dat geweldige festival in the middle of nowhere waar je echt een keertje bij wil zijn? Spontaan op een feestje langskomen als je later op de avond toch een keertje zin krijgt? Het kan allemaal, en je rijdt ook nog eens heerlijk terug in je comfortabele auto op het moment dat jij zelf besluit dat het mooi is geweest.

Sja, nu ik een tijdje aan deze luxe heb geroken kan ik het me haast niet meer voorstellen dat ik weer eens terug zou willen naar mijn oude, drankrijke leventje… Stoppen met alcohol is wel zo ontiegelijk relaxed! Mocht je zelf nog steeds twijfelen: hak die knoop door en ga ervoor. Het is 1 jaar pittig, daarna makkelijker en op een gegeven moment weet je gewoon niet beter.

Gun jezelf dat geluk en haal die handrem van je leven! Dat rijdt een stuk lekkerder 😉

Zoek je meer voordelen om jezelf te overtuigen? Hier ga ik ze allemaal stuk voor stuk bespreken.

 

Leave a Reply