Voordelen van stoppen: je hoeft minder vaak naar de glasbak!

Hier weer eentje uit de categorie “voordelen van stoppen met alcohol”, want hoewel er natuurlijk tal van voordelen zijn om die drankjes te laten staan, sommige zijn nou niet gelijk de eerste die je te binnen schieten als je erover nadenkt. Want had je er bijvoorbeeld al bij stilgestaan dat je straks waarschijnlijk ook een stuk minder vaak langs de glasbak hoeft te lopen? Vooral als je gewend bent om wijn niet uit een pak maar een fles te drinken, zal je een stuk minder vaak met rinkelende tassen over straat hoeven te slenteren. En dat scheelt toch weer…

Bovendien heb je dan ook geen last meer van die viezige plastic tassen waar je van die stinkende natte drankhanden van krijgt als je die onderste flessen uit de tas wilt halen. En dat allemaal doordat je er simpelweg voor hebt gekozen om geen alcohol meer te drinken. Vet relaxed toch!

Alhoewel, het ligt er natuurlijk ook net maar aan waar je op overstapt. Ikzelf drink nu best vaak Heineken 0.0 uit een flesje, en omdat daar om de een of andere reden nog geen statiegeld op zit zie ik de glasbak plotseling vaker dan voorheen. Maar ja, dat is volgens mij ook maar een kwestie van tijd aangezien Heineken al eerder aangegeven had om dit drankje ook in kratten te gaan verschepen. En dan is dat ook weer opgelost.

Vo

Leave a Reply