Verzoek aan alle Android-app gebruikers

Hallo lieve mensen! Hier een verzoekje aan iedereen die de Alcoholvrijheid-app op een Android telefoon in gebruik heeft. Ik heb namelijk net een belangrijke update uitgebracht, waardoor de verhalen nu lokaal op je telefoon worden opgeslagen. Dit maakt het laden aanzienlijk sneller en zorgt dat de verhalen nu ook zonder internet te lezen zijn (dan zonder plaatjes, maar toch). Verder heb ik er nog wat handige features in verstopt, maar voor jullie als gebruiker zijn die niet heel groot dat je er ontzettend veel van zal merken.

Technisch is het echter een heel ander verhaal, want dit is onder de motorkap misschien wel de meest ingrijpende verandering die ik heb doorgevoerd. En omdat ik een eenmansshow ben zonder een compleet team van ontwikkelaars, heb ik ook geen compleet waterdichte tests door kunnen voeren voor de uitrol. Ik heb gedaan wat ik kon, maar ik moet zeggen dat ik het toch nog wel spannend vind of alles straks probleemloos gaat werken.

Vandaar dus hierbij mijn verzoek: zouden jullie me alsjeblieft willen mailen op info@alcoholvrijheid.nl als er iets niet goed blijkt te werken?

Of op welke andere manier je ook maar kunt verzinnen om mij te bereiken. Ik lees alles, en alleen dan komt het onder mijn aandacht en kan ik in het ergste geval snel de vorige versie herstellen terwijl ik het op ga lossen.

Mocht je het niet automatisch gedaan hebben, kan je de app updaten via deze link.
Oe, en als je daar dan toch bent, schroom dan vooral niet om ook gelijk even een leuke beoordeling te geven ­čśë

Alvast ontzettend bedankt, en zodra ik er vertrouwen in heb dat het allemaal werkt begin ik dit weekend de uitrol voor de iPhones onder ons. Daar nog h├ę├ęl even geduld nog!

Jullie zijn helden, bedankt!

Leave a Reply