Tip! Volg het Simply Sober programma met Alcoholvrijheid-korting

Wil je wel stoppen met drinken, maar heb je het gevoel dat je net wat meer steun in de rug kunt gebruiken dan alleen de Alcoholvrijheid-app? Dan heb ik nu goed nieuws voor je! Sinds kort ben ik namelijk in contact met Esterelle van Zanten: ervaringsdeskundige, gecertificeerd herstelcoach, en bovendien initiatiefneemster van het mooie programma Simply Sober. Zij heeft daar een aantal programma’s gemaakt, die misschien precies zijn waar je naar op zoek bent.

In haar programma’s helpt ze je namelijk met videos en opdrachten door die eerste lastige periode heen. Het programma helpt je om eens goed stil te staan bij de impact die alcohol op je leven heeft, en om daar vervolgens de motivatie uit te putten om het vooral ook zonder alcohol te willen doen. Dat is een insteek die ik vanuit mijn Alcoholvrijheid-project alleen maar kan onderschrijven, en dus hebben wij besloten om de handen ineen te slaan om dit programma verder onder de aandacht te brengen.

Ik kreeg al vaker berichten van mensen die op zoek waren naar wat extra ondersteuning, maar vanaf nu kan ik deze mensen nu dus doorverwijzen naar Simply Sober. En wat nu eens extra mooi is, is dat ik jullie daar een leuke korting voor mag aanbieden!

Als je bij je aanmelding de kortingscode “alcoholvrijheid” invult, krijg je namelijk direct 20 euro korting.

Voor het 30 dagen programma betaal je dan bijvoorbeeld nog maar 69 euro in plaats van 89. Mooi meegenomen toch?

En tegelijkertijd steun je Alcoholvrijheid ook nog eens een beetje, aangezien ik dan weer een leuk aanbrengbedankje krijg om in de doorontwikkeling van Alcoholvrijheid te steken. Iedereen blij!

Ik zou zeggen: probeer het gewoon eens. Kies ervoor om 30 dagen geen alcohol te kopen, maar dat geld juist in een vrijere versie van jezelf te steken. Ik weet zeker dat je daar een stuk frisser van zult worden!

Veel succes en plezier, en laat het me vooral weten als je verder nog vragen of verzoeken hebt!

Hartelijke groet,
Rein & Esterelle

Leave a Reply