Testers gezocht voor mijn nieuwe Alcoholvrijheid-app!

Hoera beste mensen, het is zover! Zoals al eerder aangekondigd is vandaag de dag dat ik mijn 100% zelfgemaakte Alcoholvrijheid-app aan de wereld voor mag stellen. Ik heb er de nodige avondjes puzzelen aan besteedt, maar hij werkt nu echt als een zonnetje en ik moet zeggen dat ik best wel trots ben op het eerste resultaat. Vandaag wil ik jullie vragen of er misschien mensen zijn die deze app voor me willen testen. Ik ben namelijk razend benieuwd of jullie hem net zo leuk vinden als ik!

Het gave is dat je die 100% alcoholvrije app nu dus ook echt op iedere Android-telefoon kunt installeren via de Play Store via deze link of de knop hieronder. En uiteraard altijd compleet en volledig gratis, dat was één van mijn vereisten 😉

 

Wat kan je ermee?
De app is een volledig werkbare stoptracker, waarmee je precies kunt bijhouden hoe lang je gestopt bent, hoeveel geld je bespaard hebt, hoeveel katers je niet hebt gehad, dat soort dingen. Bovendien kun je er allemaal leuke prestaties mee vrijspelen, die je weer leuke info geven om je te motiveren om vooral door te gaan met je moedige reis naar alcoholvrijheid!

What’s next?
Het leukste is dat ik langzaam steeds handiger word in het bouwen van deze app, en daardoor krijg ik langzaam het zelfvertrouwen dat ik alles zou kunnen bouwen dat we kunnen verzinnen. Bij deze dan ook mijn oproep: heb je een leuk idee voor een nieuwe functie, laat het me alsjeblieft weten en ik zet het op de lijst!

Ja maar…. ik heb een iPhone?
Op dit moment is de app alleen nog maar verkrijgbaar voor Android, maar dat kan ik zo veranderen. De code waarin ik dit geschreven heb kan met hetzelfde gemak een Apple-app opmaken, en dan kan daar een iPhone of iPad app mee worden gedeeld. Het enige probleem is dat Apple daar in mijn ogen onevenredig veel geld voor vraagt. Om een Android app te mogen publiceren moet je bij Google eenmalig 27 dollar betalen voor een zogenaamd developers-account. Bij Apple is dit maar liefst 100 dollar op jaarbasis, PLUS dat je een Mac van 1000 euro nodig hebt om hem überhaupt te kunnen uitdraaien. Daar ga ik me nu nog niet aan branden.

Mijn verzoek aan jullie!
Eerst wil ik wel eens zien of er überhaupt animo is voor deze app en of ik er mensen net zo blij mee kan maken als mijzelf. En daarvoor kom ik nu bij jullie in de lucht! Hierbij dan ook mijn oprechte verzoek aan iedere alcoholvrijerd die dit leest en een Android-telefoon heeft: zou je alsjeblieft mijn app willen installeren en willen testen? Ik zou het ontzettend waarderen als je me je eerlijke feedback geeft en alles laat weten wat je te binnen schiet tijdens het gebruik. Alles van de kleinste irritatie, onduidelijk of typefout, tot aan de meest epische nieuwe functies die je maar kunt verzinnen.

Ik wil van dit kleine kindje een grote jongen maken, en met jullie ervaring en oprechte eerlijkheid ben ik er zeker van dat dat ook gaat lukken!

Alvast duizend maal bedankt en veel plezier met deze app voor en door echte alcoholvrije mensen 🙂

Oe, en mocht je nou echt in een gulle behulpzame bui zijn, dan kan een 5 sterren review zeker in deze opstartfase ook geen kwaad… Zo’n app komt namelijk niet vanzelf onder de aandacht bij het grote publiek jammer genoeg. Maar alleen als je het echt meent! Eerlijk duurt het langst hé.

Hier nog even een screenshot voor het idee:

6 Comments

  1. caroline de vos November 7, 2020
    • Alcoholvrijheid November 8, 2020
  2. Mayke November 7, 2020
    • Alcoholvrijheid November 8, 2020
  3. Meriam January 28, 2022
    • Alcoholvrijheid January 29, 2022

Leave a Reply