Oeps! Verkeerde felicitaties bij je mijlpalen? Zo los je dat op!

Oeps! Zo’n twee weken geleden had ik een hele leuke nieuwe update gelanceerd waarin er 15 nieuwe prestaties werden toegevoegd, maar kennelijk is er toen toch een klein foutje in de app geslopen. Iedereen die zijn of haar notificaties aan had staan (dat zijn die felicitatieberichten als je een mijlpaal ontgrendeld) kreeg sindsdien ineens zomaar de verkeerde te zien. Dat komt doordat ik de nieuwe prestaties gewoon tussen de originele had gezet en ze daardoor in de verkeerde volgorde kwamen te staan. Aangezien de felicitaties ingepland worden op het moment dat je de app installeert of de notificaties aanzet, werd dat niet automatisch door de app opgepikt. Foutje, bedankt!

In de update die ik deze week gelanceerd heb (versie 1.22.2) heb ik alle nieuwste prestaties netjes onderaan de lijst gezet, waardoor de felicitaties als het goed is weer gewoon de juiste berichten laten zien. Mocht dit nou niet zo zijn (bijvoorbeeld voor mensen die de app in de afgelopen 2 weken hebben ge├»nstalleerd), dan kan je dit eenvoudig fixen door in het hoofdmenu het schakelaartje bij “Ontvang felicitaties” een keer uit en aan te zetten”. Op dat moment worden alle felicitaties opnieuw ingepland en zal het allemaal weer kloppen.

Mijn excuses voor dit slordigheidje. En deze fix is natuurlijk ook niet de allerfraaiste, maar het zou me waarschijnlijk een paar vrije avonden kosten om dit heel degelijk dicht te programmeren. Die tijd steek ik veel liever in het ontwikkelen van gave nieuwe functionaliteiten voor de app. Daar worden jullie vast blijer van!

Dus, tot zover deze update. Mocht je vragen hebben, laat het me vooral weten via het contactformulier!

Fijne dag en stopze allemaal!

Groetjes,
Rein

Leave a Reply