Nieuwe feature: de bespaarpot is live!

Hallo lieve mensen, hier voor de verandering weer even een kleine update van mij als ontwikkelaar van de Alcoholvrijheid-app. De afgelopen twee maanden heb ik in mijn vrije uurtjes namelijk weer eens heerlijk zitten programmeren aan een nieuwe feature: de bespaarpot! Dat bleek al met al een stuk uitdagender te zijn dan ik had verwacht, maar ik ben eerlijk gezegd best wel blij geworden met het resultaat. Nu hopelijk jullie ook nog!

Het hele idee van die zogenaamde bespaarpot is als volgt: elke dag waarop je geen alcohol koopt, bespaart je geld uit. Zeker in de eerste periode dat je stopt met drinken kan je dat echt wel merken in je portemonnee. Daarbij is diezelfde periode misschien ook nog wel het zwaarst, en dan kan je soms best wel een opstekertje gebruiken voor de topprestatie die je aan het leveren bent. Toen ik zelf stopte legde ik dat geld automatisch opzij, om daar om de zoveel tijd een kadootje mee voor mezelf te kopen. En dat vond ik dan altijd hartstikke leuk om te doen. Die hele vibe probeer ik met de bespaarpot nu ook in de app te stoppen.

Mocht je zelf eens willen kijken of het iets voor je is (en dat zal echt niet voor iedereen zijn hoor, dat realiseer ik me natuurlijk al te goed), dan kan je het gewoon proberen door de app te updaten (als dat nog niet vanzelf is gegaan), en in het hoofdmenu gewoon even de bespaarpot aan te tikken. Daar kan je dan precies zien hoeveel je bespaart en bij gaan houden welke leuke dingetjes je voor jezelf kunt kopen. Eventueel door ze rechtstreeks uit te kiezen bij Bol.com, en mocht je dan ooit nog iets kopen via een van die linkjes, dan krijg ik daar als ontwikkelaar een kleine aanbrengbonus voor die dan weer in de spaarpot voor Alcholvrijheid gaat. Daarmee sponsor je dus ook nog eens zonder extra moeite of kosten je favoriete stoppen met alcohol app. Hoe mooi is dat! 🙂

Ik hoop in elk geval dat jullie er plezier aan zullen hebben, en heb er sowieso zelf weer ontzettend veel programmeerlesjes door geleerd. Dat was me elk vrije uurtje dat ik er ingestoken heb driedubbel en dwars waard.

Wat is het toch leuk om dingen te maken zeg. Creativiteit de gekste! In alles wat je doet.

Fijne dag allemaal, en heb je zelf nog een idee voor de app: laat het me vooral weten!

2 Comments

  1. Janny July 28, 2022
    • Alcoholvrijheid July 28, 2022

Leave a Reply