Nieuw in de app: nog meer prestaties om vrij te spelen

Hoi allemaal, hier even een kleine update over de ontwikkeling van mijn superleuke Alcoholvrijheid-app. Sinds de nieuwste update (1.22) heb ik namelijk een aantal nieuwe prestaties toegevoegd om te ontgrendelen. 15 maar liefst, en daar kan je toch weer een tijdje mee vooruit! 5 jaar om precies te zijn, want ook in het ‘eindspel’ van de app heb ik wat extra prestaties toegevoegd om het langer leuk te houden. Waarom ook niet?

De aanleiding voor deze update was een verzoekje dat ingediend werd via mijn contactformulier. Zo werd ik er vriendelijk op gewezen dat er tussen 1 en 2 jaar relatief weinig prestaties zaten, dus daar heb ik er gelijk een stuk of 5 tussen geschoven. Tegelijkertijd heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om de gezondheidsvoordelen wat meer te benadrukken, zoals je dat bijvoorbeeld ook in stoppen met roken apps (zoals mijn Rookvrijheid-app) zo vaak ziet. Maar nu bleek dat laatste stiekem toch wat moeilijker dan gedacht…

Het is namelijk best lastig om die gezondheidsvoordelen of -mijlpalen tot een scherp afgebakende tijdlijn te vertalen. Het is met alcohol namelijk een stuk minder duidelijk op welk moment je welk gezondheidsvoordeel mag verwachten. Meestal gebeurt zoiets bijvoorbeeld “tussen 4 tot 7 weken”. Welke datum kies je dan om mee te rekenen? Bovendien verschilt het veel meer van mens tot mens, en dus zijn de mijlpalen wat subjectiever. Maar na een avondje flik googlen heb ik toch een poging gewaagd, en het resultaat zie je hier en daar terug tussen alle vrij te spelen bekertjes.

Tenslotte heb ik ook nog even een bekertje toegevoegd voor als je drie, vier of zelfs vijf jaar bent gestopt met drinken. Gewoon omdat dat zo’n onvoorstelbaar stoere prestatie is en je daar best nog eens bij stil mag staan! (ikzelf hoef nu nog maar 222 dagen tot ik de epische 5 jaar beker ga ontgrendelen. Sodeknetters nog aan toe zeg!)

Maar goed, tot zover over deze update. Mocht je het nog niet gedaan hebben, dan kan je nu even naar de appstores gaan via de knoppen hieronder om hem te updaten. En als je daar toch bent kan je mijn appje gelijk even een leuke review geven zodat meer mensen hem misschien ook eens willen gaan gebruiken 😉


applestore-button
playstore-button

Superbedankt, en wie weet helpen we daar toch weer een extra iemand mee op zijn of haar mooie weg richting alcoholvrijheid!

Heel fijne dag nog, en tot de volgende post.

Leave a Reply