Ik ben het zoooo zat!

 
Jozias
Active Member

Lieve lezers

moe gestreden ben ik jongens, iedereen hier wil stoppen en ik ik ben een stopper dat is wat ik steeds weer doe! Dat doe ik dan een paar dagen met behulp van Antabuse en dan “Vergeet” ik er weer een en denk ik ach nog één keer dan en dat is dan steeds een paar dagen waarop ik dan iedere dag 1,5 a 2 liter wijn drink met gemak en stiekem want het gezin mag het niet weten!!

alles gaat en voelt beter als ik het niet doe maar toch die ik het steeds weer en weer al vele vele jaren lang, 25 jaar ofzo! Ik geloof niet in opname want het probleem is juist thuis!

ik heb hem vanmorgen iig wel ingenomen, dat was weer een hele overwinning, dat geeft weer even twee dagen rust!

nou dat wilde ik even kwijt, zucht!

 

 

 

Quote
Topic starter Posted : June 8, 2021 07:50
Alcoholvrijheid
Member Admin

Hoi Jozias, fijn dat je in elk geval even je verhaal kunt doen hier! En wat zal dat ongelofelijk vermoeiend moeten zijn zeg... Ik weet dat ik het natuurlijk niet op deze weg kan oplossen, maar het eerste advies dat in elk geval in me opkomt:

- misschien een keer bespreken met de huisarts? Wellicht zijn er nog stappen te proberen voordat opname aan de orde is

- en misschien is het geen gek idee om het toch ook maar aan je gezin 'te bekennen'. Als er mensen zijn die je door dik en dun steunen, zijn zij het haast wel. Wie weet helpt het door open kaart te spelen om erbij te blijven en door te kunnen zetten. Ik weet zeker dat ze je willen helpen als ze kunnen!

Geef in elk geval niet op. Alcohol is een verslaving, en van een verslaving kan je afkomen. Het kost veel tijd en moeite, maar het kan. Echt!

ReplyQuote
Posted : June 8, 2021 16:05