Duizend maal dank en van harte welkom allemaal!

Hoi lieve mensen! Hier even een korte post tussendoor, want ik wil bij deze graag even al die tientallen lieve mensen ontzettend bedanken die in de afgelopen dagen sinds mijn brutale jaarlijkse oproep aan Alcoholvrijheid hebben gedoneerd. Dat is echt werkelijk hartverwarmend om te zien! Ik probeer zoveel als ik kan iedereen persoonlijk te bedanken, maar dat gaat helaas niet bij mensen die via mijn betalingsverzoekje hadden gedoneerd. Dus daarom ook even collectief via deze weg. Dankjulliewel!! En los van dat ik hiermee zorgeloos uit de kosten ben gekomen voor het komende jaar (wat natuurlijk superfijn is), ben ik ook sprakeloos van alle lieve bedankjes en gelukswensen die ik van iedereen heb gekregen. Dat doet me echt goed en gaat me ongetwijfeld helpen in mijn herstel. Dat kan toch niet anders?

En al die bedankjes bevestigen mij weer dat ik mensen daadwerkelijk kan helpen met alle ervaringsverhalen en de app, dus zoals gezegd ga ik daar ook dit jaar met heel veel liefde en plezier mee door. Het wordt ongetwijfeld een gek, spannend en bijzonder jaar voor me, maar gesterkt door jullie steun kan ik me niet voorstellen hoe ik hier nog beter in zou kunnen gaan. Dus werkelijk duizend maal bedank daarvoor; jullie zijn geweldig!

En andersom realiseer ik me dat het voor velen van jullie ook een gek, spannend en bijzonder jaar zal worden. Veel mensen stoppen immers rond de jaarwisseling (al dan niet tijdelijk en/of voor het eerst) met alcohol drinken, en dat is natuurlijk absoluut niet niks! De app wordt in deze dagen altijd extra veel geïnstalleerd door nieuwe mensen, en tegen al deze mensen zou ik willen zeggen: heel erg welkom op Alcoholvrijheid! Je staat er zeker niet alleen voor. En van harte gefeliciteerd met deze briljante beslissing! Het gaat vast niet altijd makkelijk worden, zeker niet in het begin, maar de aanhouder wint en de prijs die je terugkrijgt voor je doorzetten is alle moeite driedubbel en dwars waard. Geloof me: alcoholvrijheid is meer dan goud waard! Het kost lang om er te komen, maar als je er eenmaal bent wil je nooit meer terug. Weg met die gewoonte!

Ik wens jullie allemaal heel veel goeds en gezondheid toe voor 2024, en vergeet niet om er zoveel als je kunt van te genieten!

Liefs,
Rein

2 Comments

  1. Wilma January 3, 2024
  2. Gemma January 4, 2024

Leave a Reply