Hallo lieve mensen! Zoals jullie wellicht wel weten maak ik (Rein) de Alcoholvrijheid app en alle wekelijkse verhalen volledig vrijwillig en in mijn vrije tijd. En dat is zeker geen straf hoor, want wat is er nu leuker dan mensen helpen terwijl je toch al met je hobby’s bezig bent? Het enige wat ik kan bedenken is als je dat dan ook nog eens kostenneutraal kan doen, dus daarom dit verzoekje om een kleine donatie te doen om mij uit de kosten te helpen. Alle beetjes helpen, dus ook zeker het beetje van jou!

De makkelijkste manier voor een donatie is via het formulier hieronder (dan kan je met iDEAL, Bancontact of creditcard betalen) of via dit betaalverzoek van mijn bank, maar scroll vooral verder voor andere mogelijkheden om je dank te uiten. Mijn dank is groots!


Een andere manier om te doneren, is door een vrijwillige donatie doen met iDeal via dit betalingsverzoek van mijn bank (de ING in Nederand). (Werkt als een trein, alleen kan ik je dan helaas geen persoonlijk bedankje sturen… maar wel als je ook het formuliertje hieronder invult. Dan kan ik je vriendelijk bedanken!)

Of door hieronder het formuliertje in te vullen, dan stuur ik je een tikkie:

En mocht je nou liever niet betalen, maar wel graag een steentje bijdragen: dan kan dat door een leuke review te plaatsen in de app-store (hier voor iPhone of hier voor Android) Twee klikjes en klaar, en zo komt deze app weer iets hoger in de ranglijsten. Hoe leuk is dat!

PS. een andere bron van inkomsten die ik probeer aan te boren is zogenaamde Affiliate Marketing naar bijvoorbeeld Albert Heijn of Bol.com, maar dat wil hier nog niet zo vlotten. Het werkt zo: als je via een linkje op mijn site naar die winkels gaat en je koopt er iets, dan krijg ik een paar procent commissie op het bedrag, los van wat je allemaal koopt. Jij als klant merkt daar verder helemaal niets van, alleen achter de schermen wordt dat allemaal verdeeld. In het Alcoholvrije winkeltje of bij de aanbevolen boeken pas ik dit bijvoorbeeld toe, maar erg rijk word je daar ook weer niet van hoor… Maar toch!, alle kleine beetjes helpen dus ga vooral zo door allemaal 😉

Hoe dan ook onwijs bedankt voor jullie support!