Hallo lieve mensen! Zoals jullie weten maak ik deze pagina en app volledig vrijwillig en dat zal ik voorlopig ook zeker blijven doen. Wat is er nu leuker dan mensen helpen terwijl je toch al met je hobby’s bezig bent? Het enige wat ik kan bedenken is als je dat dan ook nog eens kostenneutraal kan doen, dus daarom dit verzoekje om een kleine donatie te doen. Alle beetjes helpen, dus ook zeker het beetje van jou!

En mocht je nou liever niet betalen, maar wel graag een steentje bijdragen: dan kan dat door een leuke review te plaatsen in de app-store (hier voor iPhone of hier voor Android) Twee klikjes en klaar, en zo komt deze app weer iets hoger in de ranglijsten. Hoe leuk is dat!

Je kunt een vrijwillige donatie doen met iDeal via dit betalingsverzoek van mijn bank (de ING in Nederand). (Werkt als een trein, alleen kan ik je dan helaas geen persoonlijk bedankje sturen… maar wel als je ook het formuliertje hieronder invult. Dan kan ik je vriendelijk bedanken!)

Of door hieronder het formuliertje in te vullen, dan stuur ik je een tikkie:

Of doneer met iDeal via deze pagina:
Doe een donatie aan Alcoholvrijheid!

Om hier zo eerlijk en transparant mogelijk in te zijn, zal ik hier ook de stand bij vermelden. Op dit moment zijn mijn kosten:

99 euro per jaar voor een Apple Developer account (voor de iPhone app)
5,01 euro per jaar voor de domeinnaam Alcoholvrijheid.nl
101,80 per jaar voor webhosting (voor een paar websites)

Kosten bij elkaar: € 205,81
Alle donaties tot nu toe: € 254,42 (vooral door een gigantische donatie van Michael, de enige echte auteur van het prachtige boek Succesvol minderen of stoppen met alcohol. Over helden gesproken!)

Zoals je ziet ben ik voor het eerste jaar dus uit de kosten, werkelijk briljant! Ik kan jullie hier niet half genoeg bedanken. Nu vrolijk verder naar jaar 2: hopelijk lukt het weer! Jullie mogen dus zeker blijven doneren hoor, graag zelfs 😉 Ik zet elke cent apart zodat ik daar de terugkerende kosten van kan blijven betalen. Hoe meer donaties, hoe langer de Alcoholvrijheid site en app in de lucht blijven!

PS. een andere bron van inkomsten die ik probeer aan te boren is zogenaamde Affiliate Marketing naar bijvoorbeeld Albert Heijn of Bol.com, maar dat wil hier nog niet zo vlotten. Het werkt zo: als je via een linkje op mijn site naar die winkels gaat en je koopt er iets, dan krijg ik een paar procent commissie op het bedrag, los van wat je allemaal koopt. Jij als klant merkt daar verder helemaal niets van, alleen achter de schermen wordt dat allemaal verdeeld. In het Alcoholvrijhe winkeltje pas ik dit bijvoorbeeld toe, maar erg rijk word je daar ook niet van. Voor nu is de opbrengst daarmee welgeteld 2 euro 27 via de link naar een boekje, maar toch! Ook hier helpen alle kleine beetjes, dus ga vooral zo door allemaal 😉

Hoe dan ook onwijs bedankt voor jullie support!