De opmars van Heineken 0.0 zet door

Goed nieuws voor Heineken-0.0-fanaten zoals ik. Heineken heeft namelijk aangekondigd dat ze deze briljante 0.0 namelijk ook in kratten wil gaan verschepen. En uit mijn alcoholvolle verleden kan ik me nog goed herinneren dat er toch eigenlijk niets zo lekker drinkt als gewoon een fraai bierflesje van standaardformaat. Liefst in een groen flesje met een paar mooie druppeltjes dauw aan de buitenkant. Gaan we daar ook van kunnen genieten in het alcoholvrije hiernamaals?

Ik verheug me er in elk geval nu al op. Maar wat misschien nog wel beter nieuws is, is het feit dat Heineken een markt ziet in deze keuze. Dat betekent dus dat die verkoopcijfers ook sterk in de lift zitten en dat hun analisten zien dat hier nog veel winst te behalen valt. Dat verbaast me niets, maar elke bevestiging hierin is van harte welkom. Dat maakt ons leven zonder alcohol op termijn alleen maar makkelijker.

En ook voor twijfelaars zal het hiermee steeds gemakkelijker worden om die spannende duik in het alcoholvrije diepe te nemen. Het is een kwestie van wennen en het laten verslijten van een hardnekkige gewoonte, maar als je daar eenmaal voorbij bent kunt je straks dus gewoon blijven genieten van je ontspanningsmoment met een koud flesje bier thuis op de bank. Hoe mooi is dat?

Ik ben er in elk geval blij mee!

 

Leave a Reply