Bestaat er ook een Alcoholvrijheid-app?

Jazeker! En je bent hier helemaal aan het goede adres. Op deze pagina kun je namelijk terecht voor al je vragen, opmerkingen, suggesties of tips voor de leukste app die je helpt om te stoppen met alcohol. Met jouw feedback kan ik deze app nóg leuker maken en helpen we straks nog meer mensen naar een heerlijk alcoholvrij leven. Hoe mooi is dat!

Waar gaat de app over?

Het doel van de alcoholvrijheid-app is om je te helpen in je spannende weg naar een leven zonder alcohol. Dit doe ik door je te voorzien van leuke, herkenbare statistiekjes (bijvoorbeeld hoeveel bosjes bloemen je al hebt bespaard door niet te drinken, dat soort dingen), maar ook door een koppeling naar de inhoud van deze site. Zo kan je dus voortaan altijd en overal bij je favoriete ervaringsverhalen, tips of voordelen. Ik wou dat ik deze app had toen ik stopte met drinken!

Waar kan ik de app downloaden?

Je kunt de app hier downloaden voor iPhone en hier voor Android. Uiteraard altijd helemaal 100% gratis!

 

 

 

Waar kan ik terecht voor support?

De snelste manier om me te bereiken is per e-mail, via info@alcoholvrijheid.nl. Ik reageer altijd zo snel mogelijk. Heb je een vraag, verzoek, tip, bugmelding of heb je een idee voor een nieuwe feature? Ik hoor het graag en schroom niet om me te benaderen!

Vermeld er dan a.u.b. bij of het betrekking heeft op de iPhone app, Android of algemeen.

Andere contactmogelijkheden

Je kunt je vraag ook stellen in de comments hieronder. Die lees ik ook altijd en op die manier kunnen ook andere  mensen zien welke leuke ideeën of tips je voor verbetering hebt!

 

Supportforum

En waarom ook niet! Speciaal voor deze app heb ik hier een compleet supportforum aangezet. Zo is er altijd een plek waar je 24/7 terecht kunt voor al je feedback op deze app!

Nu al onwijs bedankt, en laten we er vooral samen een app van maken waar we écht veel aan hebben!

3 Comments

  1. Frank December 28, 2020
    • Alcoholvrijheid December 28, 2020
  2. Rein March 3, 2022

Leave a Reply