Alcoholvrijheid: het leukste kado in het donker!

Hoera, er is nieuws! Vanaf de nieuwste update is het namelijk mogelijk om de Alcoholvrijheid-app ook in een donkere leesmodus te gebruiken. Dat is een stand die alle schermen een donkere achtergrond geeft, waardoor het over het algemeen wat prettiger aan de ogen voelt om de app te lezen. Als je nieuwsgierig bent geworden, kan je na het updaten van je app (wat op veel telefoons automatisch gaat) in het hoofdmenu met dit schakelaartje gaan spelen:

Niet iedereen zal het even mooi vinden, maar dat is ook niet het doel van deze update. Het doel is om de mensen de optie te geven als ze daarvan houden, en vanaf vandaag is die er dus ook. En daar ben ik stiekem best weer een beetje trots op!

En wat ik nou het leukste vindt: ik had deze functie zelf helemaal niet bedacht voor deze app. Dit idee komt van een gebruiker (thanks Frank!), die de donkere modus voorstelde via het contactformulier. Hoe mooi is het om deze app dan op verzoek van een gebruiker beter te kunnen maken?

Hier een paar screenshots om je vast een idee te geven:

Mocht jij dit nu dus lezen en ook een idee hebben voor een nieuwe functie, laat het me vooral weten. De app is nooit klaar, dus zeg het maar!

2 Comments

  1. Niek March 10, 2021

Leave a Reply